GETROUWD!!!

11 juni 2011
Getrouwd!!! Inderdaad de dag van je leven, zoals je zo vaak hoort. Wat een spektakel! En zo bijzonder om dit belangrijke moment te delen met al je familie en vrienden. Maar wat gaat het snel voorbij!

De voorpret (en soms ook wel stress) begon natuurlijk al met de voorbereidingen. En daar zit ook het meeste werk in. Tenminste, als je, met een control-freak zoals ik, alles tot op de laatste detail geregeld wilt hebben. Van menukaarten en lintjes om de servetten tot het overal in terugkerende thema 'IK OOK VAN JOU!'.
Soms kreeg ik er zelfs nachtmerries van dat ik op bridezilla begon te lijken. Maar terugkijkende naar wat youtube filmpjes, denk ik dat het toch wel mee is gevallen. Dat moet de ceremoniemeesters maar gevraagd worden.

Het was ook een dag die tot in de puntjes verzorgd was. Van 's morgens vroeg tot in de kleine uurtjes en de volgende dag bij de brunch. Huize Heuvel was compleet gestyled met ballonnen en een fuchsia roze bloemenzee. Hiervoor hadden we onze eigen bevriende interieurstylisten en bloemisten ingehuurd. De kerk had eveneens een kleine metamorfose ondergaan. Net als de feestlocatie. Niets was aan het toeval overgelaten, of toch wel? Toen we door het dorp naar de kerk reden was de hele route versierd met ballonnen. Wat een verrassing! Het bleken er meer dan 400 te zijn. Onze ceremoniemeesters hadden alle dorpsgenoten uit Waspik opgetrommeld om even te blazen;-). En 's avonds werden we van het feest naar ons hotel gebracht met de tuk tuk. Een roze tuk tuk. Hoe kan het anders? Opeens stopten we midden op een grasveld. En daar werd nog een roze wensballon opgelaten. Wat een mooie afsluiting.

Het was een prachtige dag. Een bijzonder moment om de trap af te komen en daar je aanstaande te zien staan met een boeket. Glimmend van trots en een beetje zenuwachtig. Ik nog wat gespannen en nog bezig met het draaiboek.... Maar gelukkig, toen we eenmaal op pad waren voor de foto's, nam de spanning af en kon ik het zo goed als loslaten. Natuurlijk was ik even gefixeerd op het weer. Maar wonder boven wonder bleef het droog. Misschien 3 drupjes, maar verder scheen op de goede momenten de zon. Zo ook toen we bij de kerk aankwamen. En daar stond een menigte op ons te wachten...Onder luid gejoel liepen we de kerk binnen. Ik nog even achter 'het gordijn', al glurend door een kier of ik al door mijn vader kon worden weggegeven. En toen de muziek eenmaal begon, tja, toen begon het pas echt. Een bijzonder moment zo met mijn vader. Een prachtig en treffend verhaal over Lukas en mij van de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Met een lach en een traan. Puur, oprecht en uit het hart. Aansluitend in de tuin een borrel. En weer scheen de zon! Ik, die eerder schreef als pechvogel te zijn geboren, had nu eens geluk. Ook het diner, maar dan in kleiner gezelschap, was in de tuin. Ik wilde het graag klein houden;-) Wederom geheel gestyled. Ja, de weddingplanners van Yo en Wes kunnen hier nog wat van leren....
En 's avonds een spetterend feest. Geheel in onze stijl. De sterren werden van de hemel gedanst. Maar dat kon ook niet anders met zo'n band! Wat een show maakten ze er met z'n allen van.
Je kunt je voorstellen dat we compleet in een roes bij ons hotel werden afgezet door de tuk tuk waar ons ook nog een verrassing wachtte: een compleet in de 'IK OOK VAN JOU' stijl gepimpte bruidssuite!!

Het was me het feestje wel. Inderdaad een memorabele dag! Maar ook zo voorbij. Mijn hand is nu een stukje zwaarder (en Lukas zou daarbij zeggen: en onze portemonnee lichter;-) en mijn hart en hoofd een memorabele herinnering rijker. Dank iedereen voor deze mooie dag! Wij ook van jullie!!!

9 reacties:

Sybelle, Remko, Mats en Dex zei

Meer, meer foto's alsjeblieft van dit mooie geluk!!!

VAN HARTE!!

Liefs,

Sybelle

Kiki zei

Het was een prachtige dag, bedankt dat we erbij mochten zijn! Liefs en veel plezier op honeymoon! X Kiki

Anoniem zei

Prachtige bruiloft! Hoogtepunt voor mij was het moment dat je in de kerk samen met je vader naar voren, naar Lukas liep. Wat straalde je toen!
liefs Ivich

Anoniem zei

ook al hebben we maar een ienieminie deel van jullie mooie dag mee mogen maken (we zagen jullie voorbij rijden in Waspik.. glimmend van trots) we wensen jullie alle geluk samen en blijf vooral dat fijne gevoel van 11 juni 2011 vasthouden...

Kel & Marjon, Waspik

p.s. de ballonnen hebben we met een compressor 'geblazen'... geen punt!

Suzanne zei

Lieve Marieke en Lukas, Het was een heerlijke bruiloft waar Joost en ik met veel plezier aan terugdenken! Geniet nog van jullie huwelijksreis! Liefs Suus-Sanne

Anoniem zei

Lieve Marieke,

wat heerlijk dat het zo goed gegaan is. Blijf lekker lang nagenieten !

Yvon

Marinka zei

Lieve Marieke en Lukas,

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Wat een mooie en bijzondere dag moet dat geweest zijn. Geniet van jullie reis en natuurlijk heel veel van elkaar. Dikke zoen, Marinka

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lukas,

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Ik wens jullie een fijne huwelijksreis en geniet enorm van elkaar.

Liefs,
Claudia

Anoniem zei

Gefeliciteerd met jullie huwelijk en wat fijn om te lezen dat jullie zo'n bijzonder fijne dag hebben gehad.

Groeten
Patricia

Een reactie posten