Een goede dag

30 september 2009
Vandaag had Marieke een goede dag. Haar koorts is gedaald en haar ontstekingswaarden laten op dit moment een dalende trend zien. Ze voelt zich een stuk fitter. Gisteren is ze naar afdeling B2 teruggegaan (kamer 2.15). Een goede nachtrust samen met goede lichamelijke verbetering hebben haar heel veel goed gedaan. Na meer dan twee weken van hoge koorts en vechten kon ze vandaag eindelijk rusten en weer een beetje mens zijn. Niet alleen voor Marieke een goede dag, maar hopelijk voor heel veel mensen een goede dag. Voor mij in ieder geval wel.

12 reacties:

Anoniem zei

Lieve Marieke,

Fijn om eindelijk weer positief nieuws te lezen! Hopelijk kun je hier nieuwe kracht uit putten om door te gaan met vechten.

Lukas, ik heb heel veel bewondering voor jouw doorzettingsvermogen en het feit dat je de buitenwacht zo goed op te hoogte houdt, terwijl dit voor jou ook een hele zware tijd is. Heel erg bedankt daarvoor!

Groeten, Suzanne (collega Marieke)

Heuveltjes zei

He Lukas & Marieke,

Fijn om te horen dat er een klein stapje de goede kant is opgezet. Dat er hierna nog maar heel veel mogen volgen!!
Blijf volhouden en vechten met zijn tweetjes!

Maarten, Esther, Jeroenn & Jasper

Nathalie van der Wulp zei

Pfff...na zowel elk uur de weblog te checken ben ik blij met dit goede nieuws. Lukas: omdat ik je mailadres niet heb, maar even via deze weg: wil, kan en mag Marieke bezoek ontvangen? Ik zou graag een keer langskomen, maar ik begrijp het volkomen als ze daar nu geen zin in heeft hoor!

Liesbeth zei

Lieve Marieke en Lukas,

wat ontzettend fijn dat er eindelijk weer goed nieuws is! Dat mocht ook wel eens, zeg! Wat hebben jullie een extra zware week achter de rug. Gelukkig wordt het knokken nu beloond.

Marieke, fijn dat je weer terug bent naar je eigen afdeling, hopelijk doet dat je goed.

We duimen heel hard voor meer goed nieuws!! Blijf knokken!!

Liesbeth (van hockey)

Anoniem zei

He Marieke,

Wat ben ik blij om dit fantastische nieuws te horen, moest traantjes van geluk laten toen Okki me het goede nieuws vertelde (was weer even internetloos geweest). Wens ik je nog veel power naps en goede nachten toe waarin je lichaam rust krijgt en verder kan vechten en genezen.

En fijn om weer in een meer vertrouwde omgeving te zijn met fijne zorg en lieve mensen van het ziekenhuis om je heen waar je op kan terugvallen en waarmee je in de tussentijd een goede band hebt opgebouwd.

Sterkte en keep up the good spirit.

Veel liefs uit Londen

Liselore

Anoniem zei

Goedendag (letterlijk) lieve Marieke en Lukas.
Ikzelf net weer online en tot mijn grote geluk en vreugde nu dit prachtige bericht mogen lezen! "Met een zucht van verlichting" is heel bescheiden uitgedrukt! Ik ben heel blij dat er een ommekeer is gekomen, waarmee eindelijk weer een basis is gelegd om, met de jullie bekende vechtlust, elke dag weer een klein beetje op te knappen.
Veel, héél veel groeten van Stef

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lukas,

Hier zaten wij allemaal zo ontzettend op te wachten. Het kaarsje blijft branden tot je naar huis mag!

veel liefs Ivich

Annemiek zei

Lieve Lukas en Marieke,
Heel, heel, heel erg fijn, dat er eindelijk weer positieve dingen gemeld kunnen worden.

Ik leef erg met jullie mee.

Liefs

Annemiek

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lucas,

Mariek, je bent nog steeds een hartstikke positieve knokker en een fantastische sterke vrouw!! Je doet het hartstikke goed!! Natuurlijk zal je ook nog dippen krijgen/hebben .... maar je doet wat je hebt gezegd ... deze ^%$#@#@@$#%&^&** ziekte zal je niet klein krijgen!! Lukas hartstikke goed hoe je Marieke ondersteunt maar ook namens haar optreedt als zij het zelf even niet kan!! Je bent haar rots in de branding!!
liefs, Peter (van die andere bank ;-))

Anoniem zei

Hoi Marieke en Lucas,
Fijn te lezen dat er weer wat beter gaat en vooral dat Marieke er mentaal weer wat beter voorstaat. Nu moet ook het lijf weer mee gaan doen.Houd moed en vooral houd elkaar.
hartelijke groet
Gerrit & Marrie

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lukas,

Ik kan me geen andere Marieke voorstellen dan dat enorme vechtersbaasje. Het was daarom ook met pijn in het hart dat ik de gebeurtnissen na de operatie heb gelezen.Ik ben zo blij voor jullie dat er weer licht is en hoop.

Heel veel sterkte en lieve groeten vanuit Singapore
Mariska

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lucas,

Super om te lezen dat je weer een stapje voorwaarts hebt gemaakt. De afgelopen week zag er niet zo positief uit. Heb vaak even aan jullie moeten denken. Kan me goed voorstellen dat je geen vechtlust meer had, maar houd moed en vecht er met z'n 2en voor.

Lieve groet

Diederik, Carolien en Rosalie

Een reactie posten