Situatie zorgelijk

25 september 2010
Marieke ligt vandaag nog steeds op de medium care. Haar hartslag is nog aan de hoge kant maar ondanks dat is ze stabiel genoeg om naar haar normale afdeling te gaan. Haar vitale functies wekken dus vertrouwen. Helaas is ze daar nog niet welkom omdat ze geen plaats voor haar vrij hebben, zodra dat wel het geval is zal ze verhuizen. Haar koorts en bloedwaarden zijn nog niet goed. Marieke is nu al twee dagen aan het strijden met de bacteri├źn in haar buik. Er zijn geen signalen of ze de strijd aan het winnen is. Ook is niet bekend wanneer je dergelijke signalen zou kunnen verwachten. Totdat duidelijk is dat de afweer van Marieke de infectie de baas is, is haar situatie zorgelijk. De artsen houden haar scherp in de gaten. Op het moment dat zij denken dat er ingegrepen moet worden (drain aanleggen of schoonmaakoperatie) zullen ze dat onmiddellijk doen. Maar dit heeft duidelijk niet de voorkeur. Het beste is het als Marieke zelf de strijd wint.

Hier branden de kaarsjes voor Marieke. Ik wil iedereen vragen dat ook te doen want ze kan wel een flinke portie mazzel gebruiken.

4 reacties:

Wil en Theo van Thoor zei

We volgen afgelopen maanden jouw weblog om op deze manier toch goed geïnformeerd te worden. We wensen jullie veel sterkte en kracht. En we leven erg mee. Nogmaals veel kracht toegewenst in deze extra spannende periode. De kaarsen branden!!!

Wil en Theo van Thoor

Jan Mahie zei

Marieke,Lucas
Dank dat jullie ook in deze periode de tijd neemt om iedereen op de hoogte te houden! Jullie weblog wordt elke dag bekeken of er nog nieuws is. Vanavond gaan de kaarsen aan! Veel sterkte en een groet namens alle collega's van Marieke.

Heuveltjes zei

He Broertje,

Ook hier staan de kaarsjes te branden! Jeroen wil het liefste gelijk zijn dokterskoffertje pakken en langskomen om Marieke beter te maken. Het zijn ongeloofelijk zware tijden, maar blijf volhouden! Marieke kan het!

Anoniem zei

Lieve Marieke en Lucas,

Elke dag ga ik weer naar jullie blog in de hoop hele positieve dingen te lezen. Maar ik schrok toch wel heel erg van het nieuws over de operatie. Hou moed en kracht, wij denken aan jullie. Het is een oneerlijke en nare ziekte, maar Marieke is een topper en een vechter. Sterkte en op naar de volgende berichten, maar dan allemaal positief!
X Kiki

Een reactie posten